Over ons

 

Bij Bo Dresses is iedere vrouw uniek en het is mijn passie om ieder vrouw als een Queen te laten stralen in mijn creaties.

Deze is ontworpen met heel veel liefde en ik hoop dat jullie er evenveel plezier aan zullen hebben als ik tijdens het ontwerp om de nodige informatie te vinden die jullie zoeken! Ik ben Bouchra, de trotste oprichtster van Bo Dresses. Bo Dresses is sinds 2017 actief en heeft een stijgende groei gekend sindsdien. De vraag naar mijn jurken bleef groeien en heb toen besloten om te gaan uitbreiden en zo is mijn eerste winkel ontstaan. Wat maakt Bo Dresses zo bijzonder en uniek?
Laat me jullie eerst vertellen dat ik met de meest exclusieve stoffen werk en mijn jurken zelf ontwerp en een eigen team heb van couturiers die mijn jurken samenstellen. Ieder jurk wordt met passie gemaakt en ontworpen. Ik draag de

ontwerpen steeds zelf omdat ik graag zelf voel en ervaar hoe deze aanvullen eer deze in mijn rekken komen. Voldoet een jurk niet aan mijn eisen, wordt hij geretoucheerd tot die perfect is! Omdat ieder vrouw, net als ik van afwisseling houd, heb ik 2 labels ontworpen. Bo Dresses staat voor de arabic haute couture en Bo's evening wear is voor de dames die graag neigen naar de avondjurken. Kortom bij mij vind je altijd iets exclusief waar je op elk feest of event de show gegarandeerd zal stelen. De meeste jurken in onze collectie zijn huurjurken. We hebben ook een deel koopjurken. Omdat ieder vrouwelijk lichaam anders is, wordt ieder jurk op maat gemaakt uit ons assortiment verkoopafdeling.

Bo Dresses, because every women is a Queen

 

Hoe kunnen jullie me bereiken?

U bent bij ons van harte welkom iedere dag op afspraak. We hebben een nieuwe locatie gelegen te Aartselaar.
Gelieve ons telefonisch te contacteren indien u wenst langs te komen.
U kunt dan naar de zaak komen om je jurk te passen en te reserveren. De maatjes liggen tussen 36 en 40. Onze huurprijzen startten vanaf 70 EUR.